Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa ei otakaan käyttöön hidastettua nettiä

Manu Pitkänen

Elisa ei otakaan käyttöön hidastettua nettiä
Elisa esitteli tänä keväänä ensimmäisenä uudet EU:n alueen roaming-hinnat. Uuteen hinnastoon sisältyi myös aiempaa hitaampi 0,256 Mbps:n datasiirto ulkomailla. Asiasta syntyi kohu, mutta Elisa pysyi päätöksessään ja perusteli sitä asiakkaiden reilulla kohtelulla.

Viikko sitten DNA ja Sonera esittelivät omat roaming-hinnastonsa, joihin ei sisältynyt hidastettua nettiyhteyttä. Nyt Elisakin kertoo poistavansa hitaamman mobiilinetin roaming-uudistuksesta, eli hidastettua nettiä ei olekaan tulossa. Elisan liiketoimintajohtaja Jan Virkin mukaan U-käännöksen taustalla on "markkinatilanteessa tapahtuneet muutokset" ja "Viestintäviraston kanssa käydyt keskustelut".

Elisa toteuttaa kuitenkin roaming-uudistuksen päivä- ja viikkopaketit datasiirrolle. Paketin päivähinta on 4,90 euroa, ja sillä voi siirtää dataa 250 megatavua.

EU:n määräämät edullisemmat roaming-hinnat tulevat voimaan 30. huhtikuuta. Vuonna 2017 roaming-hinnoista on määrä luopua kokonaan, jolloin tekstiviestit, puhelut ja datasiirto olisivat samanhintaisia EU:n alueella kuin kotimaassakin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.