>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen WWDC-tapahtuma alkaa 13. kesäkuuta

Manu Pitkänen

Applen WWDC-tapahtuma alkaa 13. kesäkuuta
Mobiilialan vuoden tärkeimpiin kohokohtiin lukeutuva Applen WWDC-kehittäjätapahtuma järjestetään tänä vuonna 13.–17. kesäkuuta. Tilaisuus pidetään tyypilliseen tapaan Moscone West Centerissä, mutta avajaistilaisuuden pitopaikaksi on valittu Bill Graham Civic Auditorium.

WWDC:n järjestestämisajankohta tuli ilmi jo ennen virallista julkistamista Sirin kautta, kun siltä kysyttiin koska WWDC pidetään.

Tapahtuman avajaisissa on yleensä esitelty uudet versiot Applen käyttöjärjestelmistä. Lava-aikaa ovat saaneet myös silloin tällöin myös uudet laitteet, esimerkiksi Mac-tietokoneita on esitelty melko usein WWDC:ssä. Apple voikin käyttää tälläkin kertaa WWDC:tä hyväksi uusien Macien julkistamiseen, jolloin niiden myynti voitaisiin aloittaa sopivasti back-to-school-sesonkia ajatellen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.