Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen WWDC-tapahtuma alkaa 13. kesäkuuta

Manu Pitkänen

Applen WWDC-tapahtuma alkaa 13. kesäkuuta
Mobiilialan vuoden tärkeimpiin kohokohtiin lukeutuva Applen WWDC-kehittäjätapahtuma järjestetään tänä vuonna 13.–17. kesäkuuta. Tilaisuus pidetään tyypilliseen tapaan Moscone West Centerissä, mutta avajaistilaisuuden pitopaikaksi on valittu Bill Graham Civic Auditorium.

WWDC:n järjestestämisajankohta tuli ilmi jo ennen virallista julkistamista Sirin kautta, kun siltä kysyttiin koska WWDC pidetään.

Tapahtuman avajaisissa on yleensä esitelty uudet versiot Applen käyttöjärjestelmistä. Lava-aikaa ovat saaneet myös silloin tällöin myös uudet laitteet, esimerkiksi Mac-tietokoneita on esitelty melko usein WWDC:ssä. Apple voikin käyttää tälläkin kertaa WWDC:tä hyväksi uusien Macien julkistamiseen, jolloin niiden myynti voitaisiin aloittaa sopivasti back-to-school-sesonkia ajatellen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.