Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oululaisen Koukoi Gamesin Crashing Season -peli julkaistaan toukokuussa

Manu Pitkänen

Oululaisen Koukoi Gamesin Crashing Season -peli julkaistaan toukokuussa
Oululainen Koukoi Games esittelee ensimmäistä mobiilipeliään uudella trailerilla. Pelin on määrä tulla maailmanlaajuiseen jakeluun toukokuussa, mutta se soft-lanseerattiin Kanadassa ja Australiassa jo muutama kuukausi sitten.

iOS:lle ja Androidille julkaistavassa fysiikkapohjaisessa pelissä ohjataan eläinhahmoja ja tarkoituksena on auttaa sitä selviytymään mahdollisimman pitkään metsästäjiltä. Selviytymiskampailun aikana suoritetaan myös annettuja tehtäviä ja yritetään päihittää päävastuksia. Kuten yleensäkin, video kertoo itse pelistä paljon enemmän kuin mitä sanallisesti sitä pystyy kuvailemaan:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.