Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Majasalmi julkaisi Heavy Rockets -pelin iOS:lle

Manu Pitkänen

Majasalmi julkaisi Heavy Rockets -pelin iOS:lle
Espoossa vaikuttava indiepelikehittäjä Majasalmi Oy on julkaissut App Storessa ensimmäisen mobiilipelinsä. Yhtiö saattaa olla joillekin tuttu muutaman vuoden takaa, kun yhtiö julkaisi App Storessa kansainvälistä mediahuomiotakin saaneen AirCassette-musiikkiohjelman.

Majasalmen ensimmäinen mobiilipeli on nimeltään Heavy Rockets ja se muistuttaa Amigalle aikoinaan julkaistua Gravity Force -peliä, jossa ajatuksena oli ohjata avaruusalusta vaikeakulkuisen luolaston läpi.

Heavy Rocketsia voi pelata moninpelinä kahdessa eri tilassa. Race-moodissa kisataan parhaimmista kierrosajoista, kun taas Battle-tilassa tarkoituksena on ampua kavereiden alukset kenttään, jotta oma tiimi saisi luolaston herruuden. Moninpelaaminen onnistuu reaaliaikaisesti jaetussa Wi-Fi-verkossa tai jos siihen ei ole mahdollisuutta, niin asynkronisesti.

Heavy Rockets on saatavilla iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistaan myöhemmin myös OS X:lle ja Apple TV:lle.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja