Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Majasalmi julkaisi Heavy Rockets -pelin iOS:lle

Manu Pitkänen

Majasalmi julkaisi Heavy Rockets -pelin iOS:lle
Espoossa vaikuttava indiepelikehittäjä Majasalmi Oy on julkaissut App Storessa ensimmäisen mobiilipelinsä. Yhtiö saattaa olla joillekin tuttu muutaman vuoden takaa, kun yhtiö julkaisi App Storessa kansainvälistä mediahuomiotakin saaneen AirCassette-musiikkiohjelman.

Majasalmen ensimmäinen mobiilipeli on nimeltään Heavy Rockets ja se muistuttaa Amigalle aikoinaan julkaistua Gravity Force -peliä, jossa ajatuksena oli ohjata avaruusalusta vaikeakulkuisen luolaston läpi.
Heavy Rocketsia voi pelata moninpelinä kahdessa eri tilassa. Race-moodissa kisataan parhaimmista kierrosajoista, kun taas Battle-tilassa tarkoituksena on ampua kavereiden alukset kenttään, jotta oma tiimi saisi luolaston herruuden. Moninpelaaminen onnistuu reaaliaikaisesti jaetussa Wi-Fi-verkossa tai jos siihen ei ole mahdollisuutta, niin asynkronisesti.

Heavy Rockets on saatavilla iPhonelle ja iPadille. Peli julkaistaan myöhemmin myös OS X:lle ja Apple TV:lle.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja