>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Messenger haastaa Skypen: Ryhmäpuhelut otettiin käyttöön

Manu Pitkänen

Messenger haastaa Skypen: Ryhmäpuhelut otettiin käyttöön
Facebookin Messenger-pikaviestipalvelusta on kehittymässä varteenotettava haastaja Microsoftin Skypelle. Yhteisöpalvelujätti on nimittäin ilmoittanut lisänneensä Messengeriin mahdollisuuden soittaa muille käyttäjille ryhmä-äänipuheluita.

Ilmaiset äänipuhelut tulivat osaksi Facebook Messengerin ominaisuustarjontaa vuoden 2014 keväänä. Äänipuhelut toimivat kuitenkin vain kahdenkeskisessä viestinnässä, mutta jatkossa äänipuheluja voi käydä isommankin ryhmän kesken.

Tarkalleen ottaen puheluita voi käydä 50 henkilön kesken, eli raja on asetettu useimpien käyttötarkoituksia ajatellen tarpeeksi korkealle. Puhelun alkamisen yhteydessä jokainen saa samaan aikaan ilmoituksen puhelusta, mutta puheluun voi ottaa osaa myöhemminkin mikäli puhelun on edelleen käynnissä.

Facebookia kiinnostaa tietysti myös ryhmävideopuhelutuen lisääminen Messengeriin. Tämän ominaisuuden saapumista täytyy kuitenkin vielä odottaa. Skype toi ryhmävideopuhelut mobiilisovelluksiinsa vasta tämän vuoden alussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.