Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Turkulaisopiskelijat kehittivät uudenlaisen mobiilipelin: Armadillo Adventure

Manu Pitkänen

Turkulaisopiskelijat kehittivät uudenlaisen mobiilipelin: Armadillo Adventure
Turkulainen pelistudio Tuiske Productions on julkaissut Armadillo Adventure: Draw & Roll -mobiilipelin Androidille ja iOS:lle. Peli on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta.

Ulkoisesti Armadillo Adventure näyttää ihan normaalilta tasohyppelypeliltä, jonka päähahmoksi on vain valikoitunut seikkailunhaluinen vyötiäinen. Pelin ohjausmekaniikka poikkeaa kuitenkin muista vastaavista peleistä: vyötiäistä ei ohjata näppäimiä naputtelemalla, vaan piirtämällä näytölle liikkeen suuntaa ohjaavia "kouruja". Samankaltaisia pelejä ei kovin usein sovelluskaupoissa tule vastaan.

Tuiske Productions on viiden Turun yliopiston opiskelijan perustama pelistudio. Yhtiö perustettiin keväällä 2014 ja jo syksyllä 2015 Armadillo Adventure oli valmis testijulkaisuun (Pohjoismaat). Peliä on jatkokehitetty testijulkaisun kautta kerätyn palautteen avulla ja on nyt valmis maailmanlaajuiseen julkaisuun.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja