Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavaan Apple Watchiin tulossa paljon kaivattuja ominaisuuksia

Manu Pitkänen

Seuraavaan Apple Watchiin tulossa paljon kaivattuja ominaisuuksia
Apple aikoo lisätä ensi syksynä esiteltävään toisen sukupolven Apple Watchiin tuen matkapuhelinverkolle, kertoo Wall Street Journal. Älykelloon on tulossa myös nopeampi suoritin.

Ensimmäisen sukupolven Apple Watchia kritisoitiin erityisesti siitä, että laite ei toiminut tarpeeksi itsenäisesti. Verkkoyhteyttä ja GPS-paikannusta varten tarvitaan kellon pariksi iPhone, mikä ei esimerkiksi lenkkeillessä ole haluttu yhdistelmä. Matkapuhelinverkkoyhteydet mahdollistaviin modeemeihin on integroitu yleensä myös GPS-piiri, joten seuraavasta Apple Watchissa voi olla myös GPS-tuki. Tästä Wall Street Journal ei tosin maininnut mitään.

Apple Watchia on kritisoitu myös tehottomaksi. Monet älykellolle kehitetyt sovellukset hidastelevat, kun kellon suoritin hidastelee virran säästämiseksi. Seuraavaan Apple Watchiin on tulossa tehokkaampi suoritin, jonka pitäisi ratkaista hidasteluongelmat.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.