Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n X-älypuhelinmallista oma versio kuvaajille

Puhelinvertailu

LG:n X-älypuhelinmallista oma versio kuvaajille
LG:n X screen -älypuhelinmalli saa sisaren, kun yhtiö tuo markkinoilla X Cam -mallin. Kameramalli sisältää LG:n huippumalli G5:n tavoin selfie-kameran lisäksi kaksoiskameran.

X Cam -mallin takaosasta löytyy 13 megapikselin ja 78 asteen sekä 5 megapikselin ja 120 asteen kamerat. Kamerakokoonpano on lähellä G5:ttä, jossa kamerat ovat 16MP (78°) ja 8MP (135°).

Laitteen muihin ominaisuuksiin kuuluu 5,2 tuuman Full HD -näyttö, 8-ytiminen järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia sekä 2520 mAh akku. Android 6.0:lla varustettu laite on vain 6,9 milliä paksu.

Toistaiseksi LG ei ole jakanut tietoa laitteen hinnasta tai saatavuudesta, mutta sen voi löytää jo LG:n verkkosivustolta.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja