Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Music päivittyi – Perhetilaus tuli Androidille

Manu Pitkänen

Apple Music päivittyi – Perhetilaus tuli Androidille
Apple ei ole ollut erityisen aktiivinen sovelluskehittäjä Android-puolella. Asetelma alkoi muuttua viime syksynä, kun Apple Music lanseerattiin Googlen alustalle. Ominaisuuksissa Android-sovellus on kuitenkin laahannut iOS-vastineeseen nähden perässä, mutta uudessa päivityksessä pari isompaa puutetta on korjattu.

Apple Musicin Android-sovelluksen tuorein versio tukee nyt palveluun ladattuja musiikkivideoita, joita voi hakea erikseen tai kahlata läpi Uutta-sisältöluokassa. Toinen Androidille tuotu parannus on mahdollisuus perhetilaukseen.

Perhetilausta on voinut käyttää Androidilla jo aiemminkin, mutta sen tilaus on ollut mahdollista vain iTunesin tai iOS-laitteen kautta. Android-laite on siis voinut olla osa perhetilaukseen kuuluvaa rinkiä, mutta Android-laitteella ei ole voinut tehdä itse tilausta.

Maaliskuussa Apple Musicin Android-sovellukseen tuli tuki widgeteille ja mahdollisuus käyttää iTunes-lahjakortteja tilauksen hankinnassa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.