Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung siirtymässä Galaxy-puhelimissa uuteen liittimeen

Manu Pitkänen

Samsung siirtymässä Galaxy-puhelimissa uuteen liittimeen
Varovainen siirtyminen kohti USB-C-aikakautta alkoi älypuhelimissa viime vuonna ja tämän vuoden aikana kehitys on kiihtynyt. Samsungin tämän vuoden lippulaivapuhelimissa turvauduttiin edelleen vanhaan mico-USB-standardiin, mutta korealaisjättikin on hyppäämässä mukaan uuteen liitinstandardiin.

SamMobile-verkkosivuston saamien tietojen mukaan Samsung aikoisi käyttää Galaxy Note 6:ssa ensimmäistä kertaa USB-C-liitäntää. Taustalla oleva USB-tiedonsiirtoteknologia päivittyisi näillä näkymin nopeampaan USB 3.1:een. USB-C:n suurin etu vanhoihin micro-USB-liittimiin on mahdollisuus kytkeä kaapeli kummin päin tahansa puhelimeen.

Liittimen muuttuminen voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia: monet lisälaitteet perustuvat edelleen micro-USB-liittimiin, joten uusi puhelin ei ole niiden kanssa yhteensopiva ilman erillistä adapteria. USB-C:hen siirtyminen voi pakottaa Samsungin myös päivittämään Gear VR -lasit uuteen versioon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja