Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppista kehitteillä Windows- ja Mac-sovellukset?

Manu Pitkänen

WhatsAppista kehitteillä Windows- ja Mac-sovellukset?
WhatsApp on kasvanut massiiviseksi miljardin käyttäjän verkkopalveluksi pelkästään mobiilikäyttäjien avulla, mutta monet haluaisivat käyttää sitä myös tietokoneella. Palvelun käyttö onnistuu kyllä tietokoneellakin, mutta käyttökokemus ei ole useimpien toivomalla tasolla.

WhatsAppia voi käyttää tietokoneella web.whatsapp.com-nettiosoitteen kautta, mutta tällöinkin puhelin pitää olla paritettuna istunnon ajaksi. Monien toiveissa on natiivi työpöytäsovellus, joka toimisi itsenäisesti ilman QR-koodien skannailua.

WhatsAppin beta-sovellusten muutoshistoriaa tarkkaileva WABetaInfo-tunnus julkaisi Twitterissä kuvakaappauksia WhatsAppin käännöspalvelusta, jotka vihjaavat siihen suuntaan, että WhatsAppista olisi kehitteillä natiivit sovellukset Windowsille ja OS X:lle. Natiivin sovelluksen ansiosta palvelua ei tarvitsisi enää käyttää selaimen kautta. Kuvakaappauksista ei kuitenkaan ilmene, että säilyykö napanuora puhelimeen vai olisiko se uusissa sovelluksissa katkaistu tavalla tai toisella.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.