Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla varmisti itselleen uutta rahoitusta – Selviää tämän vuoden loppuun

Manu Pitkänen

Jolla varmisti itselleen uutta rahoitusta – Selviää tämän vuoden loppuun
Jolla kertoo hankkineensa itselleen uutta rahoitusta, jonka ansiosta yhtiö saa varmistettua toimintansa jatkumisen tämän vuoden loppuun saakka. Lisäksi Jolla sopi velkojien kanssa vapaaehtoisesta velkajärjestelystä, minkä ansiosta yhtiö välttyi joutumasta varsinaiseen yrityssaneerausprosessiin.

Jollan hallituksen puheenjohtaja Antti Saarnion mukaan on selvinnyt viimeisimmistä taloushaasteista ja voi nyt keskittyä täysin varsinaiseen operatiiviseen toimintaan. Yhtiö aikoo panostaa jatkossa väkevämmin Sailfish OS -käyttöjärjestelmän lisensiointiin, mistä tuoreimpina esimerkkeinä Salossa valmistettavat Turing Robotics Industriesin puhelimet ja intialaiset Intexin MWC-messuilla esitelty uutuuspuhelin.

"Hyvien neuvotteluiden ja velkojiemme tuen avulla olemme myös onnistuneet välttämään raskaan velkasaneerausprosessin Suomessa. Uskon, että tämä hyödyttää kaikkia osapuolia. Uusi rahoitus kantaa yhtiötä vuoden loppuun, ja se antaa meille myös hyvää aikaa valmistella jatkorahoitusta. Nyt voimme keskittyä pääasiaan eli Sailfish OS -käyttöjärjestelmän edelleen kehittämiseen, johon olemme myös paraikaa rekrytoimassa uusia kehittäjiä", sanoo Saarnio.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.