>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp pistettiin kiinni kolmeksi päiväksi – Ei suostu purkamaan salausta

Manu Pitkänen

WhatsApp pistettiin kiinni kolmeksi päiväksi – Ei suostu purkamaan salausta
WhatsApp on määrätty jälleen suljettavaksi määräajaksi Brasiliassa. Tällä kertaa pikaviestipalvelu on määrätty 72 tunniksi toimintakieltoon, kun se viime vuoden joulukuussa oli brasilialaisten ulottumattomissa 12 tunnin ajan.

Oikeuden määräämät estot juontavat juurensa huumevälitystapaukseen, jonka selvittämiseksi Brasilian oikeuslaitos on vaatinut WhatsAppilta apua viestien salauksen purkamiseksi. WhatsApp on toistuvasti todennut käyttävänsä end-to-end-salaustekniikkaa, minkä takia sillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia selvittää puhelimilla käytyä viestihistoriaa.

Oikeus on taas yrittänyt patistaa WhatsAppia yhteistyöhön estojen ja uhkasakkojen avulla. Mikäli WhatsApp ei täytä oikeuden määräyksiä, lätkäistään palvelulle päivittäin noin 130 000 euron sakko, kunnes palvelu suostuu yhteistyöhön.

WhatsApp on Brasilian toisiksi suosituin mobiilisovellus ja 91 prosenttia maan matkapuhelinkäyttäjistä arvellaan käyttävän pikaviestipalvelua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.