Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applella oli ongelmia App Storen kanssa

Puhelinvertailu

Applella oli ongelmia App Storen kanssa
Applen sovelluskauppa App Storessa oli ongelmia aiemmin tänään. Yhtiön oman työkalun mukaan käyttäjien huomaaman ongelmat erityisesti haussa ovat koskeneet kaikkia käyttäjiä.

Ongelmat kestivät useita tunteja ja loppuivat vihdoin alkuillasta Suomen aikaa. Engadgetin mukaan esimerkiksi yksinkertaiset hakutermit, kuten Google, eivät tuottaneet mitään tulosta.
Tuloksettomien hakujen lisäksi jotkut hakutulokset olivat täysin poikkeavia hakutermeistä. Mitään yhteyttä huhutun App Store -uudistuksen kanssa ei ole vahvistettu.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja