Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus esittelee pian uuden ZenFone-malliston

Puhelinvertailu

Asus esittelee pian uuden ZenFone-malliston
Asus on informoinut lehdistöä ja kansaa 30. toukuuta järjestettävästä tilaisuudesta, jota se kutsuu nimellä Zenvolution. Evoluution ja yhtiön Zen-brändin kanssa leikittelevän tilaisuuden tarjonta koostunee pääasiassa uudesta ZenFone 3 -mallista – tai mallistosta.

Livestriimattava tapahtuma järjestetään yhteistyössä Intelin kanssa Computex-tapahtuman yhteydessä yhtiön kotipaikkakunnalla Taiwanin Taipeissa. 31. alkava Computex onkin oiva tilaisuus esitellä laitteita, joissa hyrrää Intelin rauta – kuten olettaa sopii.
Asus on käyttänyt Intelin suorittimia useissa ZenFone-malleissa ja tälläkin kertaa Atom-suorittimet ovat päihittäneet Asusilla Qualcommin ja ARMin valmistamat piirit.

Vaikka tilaisuuden vetonaula on todennäköisesti ZenFone 3, niin voimme hyvin nähdä myös muita uusia Zen-laitteita, kuten vaikkapa uuden version ZenWatchista.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja