Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan huippusuosittu Android-puhelin uudistuu, uusia tietoja ominaisuuksista

Puhelinvertailu

Motorolan huippusuosittu Android-puhelin uudistuu, uusia tietoja ominaisuuksista
Motorolan Android-malliston yksi kulmakivistä on ollut edullinen Moto G -malli. Kyseistä mallia on tuotettu nyt kolmen sukupolven ajan, ja uusi neljäs sukupolvi esitellään näillä näkymin parin viikon päästä Intiassa.

Lenovon omistaman Motorolan uusin laite vaikuttaa jatkavan siitä mihin edeltäjät jäivät. Kyseessä on edullinen, mutta keskihintaluokan ominaisuuksia tarjoava malli.

Tietojen mukaan tällä kertaa Motorola tuo markkinoilla kaksi eri varianttia, joiden ominaisuuden eroavat hieman. Tarjolla on joko 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia, 16 tai 32 gigatavua tallennustilaa sekä 13 tai 16 megapikselin kamera.

Lisäksi molemmista laitteista löytyy lasertarkennus, 5 megapikselin etukamera, NFC sekä tietysti Android. Muut tekniset tiedot ovat vielä hämärän peitossa, kuten myös hinnoittelu ja saatavuus.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja