Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Valitettava uutinen iPhonesta muutoshaluisille

Puhelinvertailu

Valitettava uutinen iPhonesta muutoshaluisille
Applen tämänhetkinen tilanne älypuhelinmarkkinoilla ei ole yhtä mairitteleva kuin mihin on jo vuodet totuttu. Yhtiön ykköslaitteen myynti on ensimmäistä kertaa suunnannut alaspäin (vrt. edellisvuoden samainen ajanjakso), ja vastausta tähän joudutaan odottamaan pitkälle ensi syksyyn.

Applen tulevan sukupolven iPhone, jonka odotetaan kantavan iPhone 7 -nimeä, on paljon vartijana. Kyseessä on jälleen isompi uudistus, jollaisena S-malleja ei tavallisesti pidetä.

Vuoto kertoo kuitenkin, että tuleva iPhone voi olla ainakin ulkoisesti yllättävän lähellä totuttua ulkoasua. Ranskalaissivusto Nowhereelse.fr on jakanut oheisen kuvan, jossa esitellään väitetysti iPhone 7:n ulkoiset mitat.

Vertailu edellisvuoden (ja sitä edeltävään) malliin kertoo, että kyse on millimetrin kymmenesosia myöten identtisestä kopiosta sekä leveyden että korkeuden osalta. Laitteen paksuutta ei mainita, joten huhu ei kerro onko laite laihduttanut 7,1 millistä.Kuvan mukaan kaksoiskameraa ei olisi tulossa, mutta kamera on muuttanut hieman lähemmäs puhelimen reunaa, jonka lisäksi kameramoduuli on saattanut kasvaa hieman.

Tässä vaiheessa kuva kannattaa kuitenkin ottaa varauksella, sillä onhan julkaisuunkin aikaa vielä kuukausia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.