Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhoneen tulossa radikaali uudistus – koko etupuoli muuttuu näytöksi

Manu Pitkänen

iPhoneen tulossa radikaali uudistus – koko etupuoli muuttuu näytöksi
Apple-blogisti John Gruberin kuulemien tietojen mukaan Apple aikoisi uudistaa iPhonen muotoilua rankalla kädellä ensi vuonna. "iPhone 7s:ssä" olisi sisäpiirilähteiden mukaan koko etupuolen kattava näyttöpaneeli.

Koko etupuolen laajuinen näyttö aiheuttaa haasteita muiden komponenttien sijoittelulle. Gruberin lähteiden mukaan Apple aikoisi tavalla tai toisella upottaa Touch ID -sormenjälkilukijan, etukameran ja kaiuttimen näyttöön. Se miten upotus käytännössä aiottaisiin tehdä, jäi Gruberin lähteiltä sanomatta.

KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo totesi aiemmin, että hän odottaa Applen siirtyvän ensi vuonna iPhonen Plus-mallissa isompaan 5,8 tuuman AMOLED-paneeliin, mutta puhelimen fyysinen koko ei kuitenkaan muuttuisi.

John Gruber ennusti vuoden 2014 lopulla Applen ottavan käyttöön iPhoneissa kaksoiskamerajärjestelmän. Tällaista systeemiä ei iPhoneissa vielä ole, mutta sellaisen on uumoiltu tulevan iPhone 7 Plussaan tämän vuoden syksyllä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja