Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2:n ostaminen helpottuu – Elisa otti valikoimiinsa

Manu Pitkänen

OnePlus 2:n ostaminen helpottuu – Elisa otti valikoimiinsa
Kiinalainen puhelinmerkki OnePlus on tullut tunnetuksi ainakin siitä, että firman kehittämiä puhelimia on ollut erittäin hankala ostaa, vaikka sellaisen haluaisikin itselleen. Puhelimia myytiin aluksi kutsujärjestelmän kautta eli vain kutsun saaneet henkilöt saivat mahdollisuuden ostaa puhelimen.

Myyntitoiminnan aloittamisen jälkeen puhelinmyyntiä on vapautettu, mutta puhelimia on edelleen saanut ostettua lähinnä OnePlussan oman verkkokaupan kautta. Jotta OnePlus saisi kasvatettua myyntimääriä, pitäisi myyntikanaviakin saada lisää eri markkina-alueille. Suomeen uusi kanava on avautunut, kun Elisa päätti ottaa OnePlussan valikoimiinsa. Elisan mukaan se on Euroopan ensimmäinen jälleenmyyjä, joka myy OnePlussan tuotteita.
Elisan valikoimista löytyy niin OnePlus 2 kuin OnePlus X:kin. Molemmista puhelimista on tarjolla musta värivaihtoehto ja niiden hinnat ovat samalla tasolla kuin OnePlussan omassakin verkkokaupassa.

– Esimerkiksi OnePlus 2 -puhelimen hintalaatu-suhde on loistava. Rahalle saa paljon todellista vastinetta. Uskomme puhelimien kiinnostavan muun muassa yrittäjiä, sanoo yritysasiakkaiden liittymäliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Petteri Svensson.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja