Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin nettiversio päivittyi – Tukee dokumenttien jakoa

Puhelinvertailu

Windowsille ja Macille julkaistujen työpöytäsovellusten jälkeen WhatsApp lisäsi uuden ominaisuuden pikaviestimen web-versioon: mahdollisuuden lähettää dokumentteja.

Jo tähänkin asti WhatsAppin selainversiossa on voinut lähetellä valokuvia tai videoita kavereille, mutta julkaistun päivityksen myötä palvelulla voi jatkossa lähetellä tuttaville muitakin tiedostoja, kuten PDF-dokumentteja, taulukkolaskentatiedostoja ja Word-asiakirjoja.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja