Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan puhelimesta vuosi lisätietoja, lataa täyteen 15 minuutissa

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistajan puhelimesta vuosi lisätietoja, lataa täyteen 15 minuutissa
Kiinalaisista puhelinvalmistajista vähemmän lännessä tunnettu Oppo on viime vuodet hakenut presenssiä myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Realitytelevisiossa sponsorinakin ollut valmistaja on pian tuomassa uutta Find-huippupuhelinmallistoa markkinoille.

Nyt kiinalaislähteen välityksellä laitteesta on vuotanut uusia kuvia ja tietoja. Valitettavasti edelleenkään täydellistä listaa tekniikasta ei ole saatavilla ja kuvatkin ovat Mr. Blurrycam -laatua, mutta jotain opimme näistäkin vuodoista.

Aiemmin Find 9:n ominaisuuksiksi on kerrottu suorituskykytestien tietojen perusteella mm. 4 gigatavua RAM-muistia, MediaTekin kahdeksanytiminen suoritin sekä 16 megapikselin kamera. Laite saapuu yhdessä heikommin varustellun ja edullisemman Find 9a -variantin kanssa.

Nyt pari uutta kuvaa kertovat, että näiden ominaisuuksien lisäksi tarjolla on yhtiön omaa tekoa oleva Super VOOC -latausteknologia, joka mahdollistaa laitteen lataamisen täyteen vain 15 minuutissa. Yhtiö esitteli teknologiaa helmikuun MWC-messuilla (kuva yllä).Lisäksi sumea kuva (alla) laitteesta vaikuttaa vahvistavan, että näyttö ulottuu aivan laitteen reunoihin asti. Edeltävästä Find 7 -mallista poiketen laitteessa vaikuttaa myös olevan fyysinen kotinäppäin sekä kaksi kapasitiivista nappia.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.