Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple tekee vierailun Intiaan – paikalliset pelkäävät joutuvansa muun maailman roskakoriksi

Manu Pitkänen

Apple tekee vierailun Intiaan – paikalliset pelkäävät joutuvansa muun maailman roskakoriksi
Miljardin dollarin sijoituksen kiinalaiseen Didi Chuxingiin tehnyt Apple aikoo lämmitellä myös intialaisia viranomaisia tekemällä paikallisten kasvuyritysten kanssa yhteistyötä. Applen toimitusjohtaja Tim Cook on tekemässä tällä viikolla vierailun Intiaan, kertoo The Economic Times.

Apple ei suostunut kommentoimaan Cookin vierailua, mutta The Economic Timesin mukaan toimitusjohtajan agendalta löytyy vierailut Mumbaihin, New Delhiin ja Hyderabadiin. Yhtenä tärkeimpänä vierailun syynä on edistää tehdaskunnostettujen iPhone-puhelimien maahantuontia Intiaan. Paikalliset puhelinmerkit ovat vastustaneet Applen suunnitelmia, koska niiden mukaan hallituksen pitäisi edistää paikallista tuotantoa, eikä suostua muun maailman "roskakoriksi".

Viranomaisia ja poliitikkoja voi kuitenkin miellyttää jos Apple edesauttaa paikallisia kasvuyritysten toimintaa ja perustaa maahan myymälöitä. Huhujen mukaan ensimmäiset intialaiset Apple Store -kaupat voisivat avautua jo ensi vuonna. Lisäksi on mahdollista, että Apple aloittaa yhdessä Foxconnin kanssa iPhone-tuotannon maassa.Reutersin mukaan Tim Cook tapaisi vierailun yhteydessä Intian pääministerin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja