Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lisäsi uuden hyödyllisen ominaisuuden Galaxy S7:ään

1
Manu Pitkänen

Samsung lisäsi uuden hyödyllisen ominaisuuden Galaxy S7:ään
Samsung on julkaissut Galaxy S7:lle ja Galaxy S7 edgelle uuden ohjelmistopäivityksen, joka sisältää varsin hyödyllisen uuden ominaisuuden puhelimien Always On -näytölle.

Päivityksen asentamisen jälkeen Always On -näytön voi ajastaa sammumaan tietyksi aikaväliksi. Jos tiedät päivärytmissäsi olevan tietty ajankohta, jolloin näytön on täysin turha esittää yhtään mitään tietoa, voit säästää kallisarvoista virtaa määrittää ominaisuuden epäaktiiviseksi sinä aikana.

Käytännössä ominaisuus kannattanee määrittää sammumaan yöksi, jolloin harvemmin tarvitsee katsoa aikaa, mutta aamulla herätessä on toisaalta hyödyllistä nähdä kellonaika ja ilmoitustiedot ilman, että puhelimeen tarvitsee koskea.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jamperme (vahvistamaton)

1

"aamulla herätessä on toisaalta hyödyllistä nähdä kellonaika ja ilmoitustiedot ilman, että puhelimeen tarvitsee koskea"

Tosi kätevää kun melkeimpä kaikki ilmoitukset mm. whatsapp jää pois koska näyttö ei tue ns. kolmansien osapuolten ilmoituksia...kalenteri, kello, puhelut ja tekstiviestit vaan näkyy...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja