Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google esittelee uutta Androidia – Seuraa tilaisuutta suorana

Puhelinvertailu

Googlen vuosittainen I/O-kehittäjätapahtuma käynnistyy tänään kello 20.00 Suomen aikaa. Kaliforniassa järjestettävässä tilaisuudessa internetjätin odotetaan kertovan uutisia Androidiin liittyen, mutta muutkin yhtiön tuotteet saavat todennäköisesti lava-aikaa avajaisissa.

Google antoi jo esimakua Android N:stä jo maaliskuussa, mutta isoimmat paljastukset haluttiin todennäköisesti jättää vielä I/O:hon. Internetjätin odotetaan esimerkiksi julkaisevan Androidista VR-laseille tarkoitetun version.
Tilaisuutta voi seurata suorana Googlen verkkosivujen kautta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja