Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google hyökkää Facebookia vastaan: Julkaiseen työkalut chat-roboteille

Manu Pitkänen

Google hyökkää Facebookia vastaan: Julkaiseen työkalut chat-roboteille
Chat-roboteista on tullut nopeasti uusi kuuma villitys teknologiasektorilla. Tähän mennessä esimerkiksi Microsoft ja Facebook ovat esitelleet omat hankkeensa, mutta myös Google aikoo levittäytyä apajille.

Google I/O -kehittäjätapahtumassa hakukonejätti tulee esittelemään The Informationin mukaan sovelluskehittäjille työkalut, joiden avulla he voivat luoda omia automaattisesti toimivia chat-botteja. Bottien on tarkoitus toimia Googlen omissa viestintäpalveluissa, mutta myös esimerkiksi Facebook Messengerissä.

Bottien avulla pikaviestipalvelun käyttäjä voisi saada vastauksia kysymyksiin tekstiviestien avulla sekä käskeä bottia tekemään jokin toiminto. Tekoälyn kehitys on nostettu korkealle jalustalle bottien tulevaisuuden suuntana. Tulevaisuudessa chat-robotit voisivat korvata ihmisen ainakin osittain tuki- ja asiakaspalvelutyössä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.