Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä on uusi supersimppeli videopuhelusovellus – avaa mahdollisuuden pilailulle

Manu Pitkänen

Tämä on uusi supersimppeli videopuhelusovellus – avaa mahdollisuuden pilailulle
Allo-pikaviestisovelluksen lisäksi Google esitteli eilen illalla Duo-videopuhelusovelluksen.

WebRTC-tekniikkaan perustuvasta sovelluksesta on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Lukujen valossa siinä on onnistuttu hyvin, sillä asennuspaketilla on kokoa vain viisi megatavua. Ylimääräisten lisäominaisuuksien sijaan Googlen insinöörit ovat panostaneet optimoimaan videokuvan ja äänen siirron optimointiin, jotta viiveajat saataisiin minimiin eikä heikkokaan yhteys häiritsisi keskustelua.

Käyttökokemuksen näkökulmasta Duossa on yksi erikoispiirre: soittajan näkökulmasta videopuhelu alkaa jo ennen kuin puheluun vastataan. Puhelun vastaanottaja näkee siis jo hälytyksen aikana suoraa videokuvaa soittajasta. Tämän ansiosta vastaaja tietää heti minkä takia hänelle mahdollisesti soitetaan, mutta samalla se antaa tilaa käytännön piloille.

Duo on nimensä mukaisesti tarkoitettu kahden keskustelijan väliseen kommunikointiin, joten ryhmäpuhelut eivät ainakaan heti julkaisun jälkeen toimi. Lisäksi sovellus on mobile-only eli siitä ei ole saatavilla työpöytäversiota. Duo tulee saataville Androidille ja iOS:lle kesän aikana, kuten Allokin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.