Tulevan iPhonen mallinnoskuvat vuotivat verkkoon

1
Matti Robinson

Tulevan iPhonen mallinnoskuvat vuotivat verkkoon
Applen huippupuhelimet pysyvät perinteisesti kilpailijoita paremmin salassa, mistä lie johtuen, mutta välistä jotain aina paljastuu cupertinolaisjätinkin aikeista. Tällä kertaa GSMArena väittää saaneensa käsiksi oheiset tulevan iPhonen mallinnokset.

Sivuston mukaan kuvat on saatu luotettavalta lähteeltä, joka on kotelovalmistusbisneksessä. Lähteen mallinnokset perustuvat iPhone 7:n mittoihin, jotka eivät sisällä tietysti materiaali- tai värivalintoja, jotka on tehty edellismallien perusteella.

Mikäli Apple todella käyttää näitä mittoja ja värit ja materiaalit ovat pääasiassa ennaltaan tuttuja, niin mitään suurta muutosta emme laitteessa tule ulkoisesti näkemään.

Kuvista kuitenkin paljastuu, että antenniviivat muuttavat muotoaan, kamera ulkonee hieman ja 3,5 millin kuulokeliitin loistaa poissaolollaan. Kuvia Plus-mallista ei valitettavasti ole tarjolla, joten esimerkiksi sen tuplakamera jää arvoitukseksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Juudas_ (vahvistamaton)

1

No aika vähissä on muutokset. Takakamera vaikuttaisi edelleen olevan ulkoneva. Antenttimuutos on melko vähäinen, sillä sauma on edelleen näkyvillä. Sauma jää kuitenkin piiloon semipakollisen suojakuoren alle.

En usko 6s:ää erikoisempaan menestykseen. Markkinaosuus jatkaa tippumista, mitä lähinnä SE pystyy paikkaamaan keskihinnan tiputuksen kustannuksella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.