Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta korjauksia Galaxy S7:lle

Puhelinvertailu

Samsungilta korjauksia Galaxy S7:lle
Samsung on julkaissut uuden firmware-päivityksen Galaxy S7 -malleille, kertoo Sammobile. Sekä tavalliselle Galaxy S7:lle että kaarevalla näytöllä varustetulle Galaxy S7 Edgelle saapunut (tai pian saapuva) päivitys korjaa muutamia bugeja.

Yhtiö on julkaissut suhteellisen vasta julkaistuille puhelimille jo useita päivityksiä ja jatkaa laitteiden softan vahvistamista uusimmalla päivityksellä. Tämänkertainen päivitys kantaa versionumeroa FXXU1APE9 ja korjaa muun muassa akun säästötilan Google Now'n ollessa päällä.
Muut korjaukset ovat SD-kortilla tallentamisessa, videoiden toistossa, Always On -näytössä ja lisäkuoren tunnistuksessa. Tarjolla on tietysti myös aiempaa parempaa suorituskykyä. Kokoa päivityksellä on 332 MB tai 353 MB (Edge).

Päivityksen pitäisi saapua automaattisesti OTA-päivityksenä, mutta sen voi koittaa käsin käynnistää Tietoja puhelimesta -valikosta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja