Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa iPhone 7:n tuplakamera ja kyseenalaiset flash-muistit

Puhelinvertailu

Kuvissa iPhone 7:n tuplakamera ja kyseenalaiset flash-muistit
Yksi luottovuotaja Evan Blassin kovimmista kilpakumppaneista, Nowhereelse.fr:n Steve Hemmerstoffer on julkaissut kuvia tulevan iPhonen tuplakamerasta. Kameramoduulin lisäksi Twitterissä OnLeaksinä tunnetun Hemmerstofferin julkaisemissa kuvissa esiintyvät SanDiskin valmistamat SSD-palikat jotka suuntaavat tuleviin iPhone-malleihin.

Tarkemmin kamerat – jos nämä todella ovat aidosti tulevat Applen kamerat – ovat tämän hetken tietojen mukaan tulossa vain suurempaan iPhone 7 Plus -malliin. Kuten kuvasta voi päätellä niin kamerat eivät myöskään ole samanlaisia, joten todennäköisesti niille on suunniteltu eri toiminta kuvaustilanteessa.

Flash-muistit puolestaan ehdottavat, että tulossa on peräti 256 gigatavun iPhone 7 -malli. Toiset kaksi SSD:tä ovat 16 ja 64 gigatavuisia, joka tarkoittaisi, että Apple kiusaa käyttäjiä edelleen tuskaisen pienellä 16 gigan mallilla.

Tässä vaiheessa ei tietysti voi olla varma näiden kuvien aitoudesta, onhan koko julkaisukin vielä monen kuukauden päässä. Itse vuotajakin päättää kuvatekstinsä kysymysmerkkiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.