Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 3 esitellään erikoisella tavalla, yhtiöltä ilmaisia VR-laseja

Matti Vähäkainu

OnePlus 3 esitellään erikoisella tavalla, yhtiöltä ilmaisia VR-laseja
OnePlus on kiinalaisyritys, jonka nousu älypuhelinvalmistajien kärkeä kohti on pitkälti johtunut yhtiön erikoisista ja innovatiivisista markkinatempauksista. Nyt yhtiö yrittää yllättää kuluttajat täysin erilaisella tavalla esitellä puhelin.

Yhtiö käytti jo viime vuoden OnePlus 2 -mallia esitellessä VR-laitteita. Tälläkin kertaa virtuaalitodellisuus on mukana, mutta entistä isommin. Nyt viimevuotiset Google Cardboardit on korvattu AntVR:n kanssa yhteistyössä kehitetyllä Loop VR -laseilla.
OnePlus tarjoaa lasit ilmaiseksi ja ainoastaan postimaksut tulee maksaa kuluttajan puolelta, mutta valitettavasti kaikki varastossa olleet lasit menivät alta aikayksikön. Toivoa tietysti sopii, että OnePlus löytää vielä laseja lisää jaettavaksi.

Loop VR -lasit toimivat kaikkien 5-6-tuumaisten älypuhelinten kanssa.

OnePlus ei ole vielä paljastanut milloin tulevan OnePlus 3:n virtuaalijulkaisu tulee tapahtumaan. Virtuaalitapahtuman seuraamisen lisäksi Loop-sovelluksesta onnistuu tietysti myös puhelimen ennakkotilaus.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja