Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla yllätti: Julkaisi uuden puhelimen

Manu Pitkänen

Jolla yllätti: Julkaisi uuden puhelimen
Matkapuhelinyhtiö Jolla on esitellyt tänään yllättäen uuden älypuhelimen, Jolla C:n. Yllättävksi julkistuksen tekee se, että yhtiö on sanonut keskittyvänsä Sailfishin kehitykseen laitteiden sijaan.

Varsinainen kuluttajatuote Jolla C ei kuitenkaan ole, sillä puhelin on tarkoitettu ensisijaisesti harrastelijoille ja kehittäjille. Erityisen tehokaskaan se ei ole, sillä kuorien sisään on lisätty neliytiminen Snapdragon 212 -järjestelmäpiiri ja kaksi gigatavua keskusmuistia. Näyttönä käytetään viisituumaista HD-resoluution IPS-paneelia. Tallennustilaa on 16 gigatavua ja muistikorttipaikalla puhelimeen sitä saa vielä lisää (ilmoitettu tuki 32 gigatavun korteille). Takapuolelta löytyy kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Puhelinta myydään vain Sailfish Community Device Programin jäsenille ja laitteiden määrä on rajoitettu tuhanteen kappaleeseen. Toimitusten uskotaan alkavan kesäkuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja