Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin "seuraava Xbox" on Chromecastin kilpailija

1
Manu Pitkänen

Microsoftin seuraava Xbox on Chromecastin kilpailija
Samalla kun Sonylla valmistaudutaan PlayStation 4:n rautapäivitykseen, on Microsoftin suunnitelmana on laajentaa Xbox-tuotemallisto täysin eri suuntaan: multimediatikkuihin. Asiasta kertoi Petri.comin editoija Brad Sams.

Mediatikku on käytännössä Chromecastin kilpailija ja se on suunniteltu suoratoistettavien sisältöjen katseluun televisiolla. The Vergen Tom Warren on kuullut samankaltaisista tiedoista ja mainitsee Microsoftin testanneen jo pidemmän aikaa suoratoistolaitetta, jonka avulla Xbox One -pelejä voisi suoratoistaa saman katon alta löytyvään toiseen televisioon. Tikku tukisi siis myös Xbox Onen ohjainta.

Microsoftin tuotekehitystiimi on rakentanut myös toista Xbox TV -laitetta, jolla voisi myös katsella suoratoistettavia sisältöjä television kautta, mutta se olisi tikkua itsenäisempi laite. Siitä tuskin löytyy tarpeeksi potkua raskaiden Xbox One -pelien pelaamiseen, mutta casual-pelien pelaamiseen se voisi hyvin taipua. Kuvauksen perusteella Xbox TV voisi olla Apple TV:n kaltainen medialaite.Microsoftin uskotaan esittelevän Xbox-medialaitteet E3-messuilla kesäkuussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarpoi0123 (vahvistamaton)

1

Seuraavaa xboia ei tule Microsoftilta. Lopettaa kokonaan pelikonsoleiden teon niin kuin puhelimienkin teon NOKIA LUMIA 930 KÄYTTÄJÄ😭

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.