Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vihjailee tulossa olevaa Batman-puhelinta

Puhelinvertailu

Samsung vihjailee tulossa olevaa Batman-puhelinta
Samsung on vihjaillut viime päivien aikana pariin otteeseen tulevaa Batman-puhelinta. Yhtiö on käytännössä paljastanut, että se esittelee Galaxy S7 edgen Batman-version pian.

Puhelin vaikuttaa olevan melko maltillisesti kustomoitu, mikäli Twitterissä julkaistuista kuvista ja animaatioista voi jotain päätellä. Kyseessä on mahdollisesti tavallinen musta Galaxy S7 edge, jonka takakanteen on lisätty lepakkomiehen oma logo.
Batman-puhelin on osa yhtiön kampanjaa, jossa promotoidaan Injustice: Gods Among Us -peliä. Saa nähdä onko tulossa puhelimia muille pelin supersankareille.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja