Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on tämänvuotinen "lippulaivantappaja"

Puhelinvertailu

Tässä on tämänvuotinen lippulaivantappaja
Itse oman älypuhelimallin "lippulaivantappajaksi" (Flagship Killer) nimittänyt OnePlus valmistelee nimikkomallinsa uuden iteraation julkaisemista. Meidän onneksi pääsemme tarkastelemaan laitteen ulkonäköä jo nyt, kiitos kiinalaisviranomaisten.

Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut viraston tarkastelussa olleesta OnePlus 3:sta tyypilliset naamakuvat sekä tärkeimpiä tietoja tekniikasta.
Vaikka huippumullistavaa ulkoasussa ei nähdä, niin ero edeltäjään on kovin selvä. OnePlus on ottanut mallia monista kilpailijoistaan, ja vaikuttaakin siltä, että nykyisin esimerkiksi Samsungin, HTC:n ja OnePlussan monia malleja on hyvin vaikea erottaa toisistaan – erityisesti takaa.

Teknisestikään mitään varsinaisesti uutta laite ei tuo markkinoille, mutta speksit ovat kyllä kohdallaan. OnePlus 3:ssa on neliytiminen 2,15 gigahertsin suoritin, joka viittaisi odotetusti Snapdragon 820:een. Näyttö on Full HD -tasoa ja 5,5-tuumainen, kamerassa on 16 megapikseliä, akku 3000 milliampeerituntia, painoa Galaxy S7 edgemäiset 160 grammaa ja kokoa laitteella on 152.6 x 74.6 x 7.3mm (SGS7 edge: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm).

Virallisesti puhelin esitellään reilun parin viikon päästä 14. kesäkuuta. Sitten tiedämme myös miten edullisella OnePlus myy uutta lippulaivantappajaa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja