Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta vuosi uusi Droid-malli?

Puhelinvertailu

Motorolalta vuosi uusi Droid-malli?
Motorolan ja Verizonin yhteistyönä kuusi ja puoli vuotta sitten lanseerattu Droid-puhelinsarja on ollut yksi kulmakiviä Googlen mobiilialustan kehityksessä. Nyt yhtiöt ovat mahdollisesti julkaisemassa sarjaan uuden tuotteen.

Evan Blass on esitellyt Twitterissä vuotanutta kuvaa tulevasta Motorola-mallista, joka on mahdollisesti uusin Motorola Droid -malli – ainakin herran vinkistä päätellen. Kovasti tulevalta Moto Z -mallilta vaikuttava puhelin on siis todennäköisesti tämän laitteen Verizon-versio, jota myydään siis vain Yhdysvalloissa.

Edellisen kerran Motorolan ja Verizonin yhteistyö poiki Motorola Droid Maxx 2:n ja Motorola Droid Turbo 2:n viime vuoden lokakuussa.

Laitteen takaosan liitännästä voi päätellä, että puhelin tukee LG G5:n lisämoduulien tapaisia MotoMods-lisäosia. Motorolan omistava Lenovo pitää tilaisuuden kesäkuun 9. päivä, jolloin mahdollisesti tiedämme lisää mainituista laitteista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja