Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google: Nykyiset huippupuhelimet eivät todennäköisesti saa Daydream-virtuaalitodellisuutta

Matti Vähäkainu

Google: Nykyiset huippupuhelimet eivät todennäköisesti saa Daydream-virtuaalitodellisuutta
Google esitteli I/O-kehittäjätapahtumassa tulevan Android-version ominaisuuksia. Ehdottomasti yksi merkittävimmistä uudistuksista on virtuaalitodellisuusalusta Daydreamin tuominen alustan rakenteisiin. Nyt yhtiö on paljastanut jo myynnissä olevien laitteiden omistajille ikäviä uutisia.

Yhtiön mukaan on epätodennäköistä, että edes nykyiset huippupuhelimet tulevat virallisesti tuettujen Daydream-laitteiden listalle. Google on nostanut Daydream Ready -minimispesifikaatiot niin korkealle, että ilmeisesti edes esimerkiksi Galaxy S7 ei pysty niihin.

ZTE:n juuri julkistama huippupuhelin Axon 7 on kiinalaisvalmistajan mukaan kuitenkin Daydream-valmis, joten pitkään tällaisia puhelimia ei tarvitse odottaa. Axon ei sinänsä ominaisuuksien puolesta eroa kovin paljoa muista tämän sukupolven huippupuhelimista, mutta sihen on saatavilla jopa kuusi gigatavua RAM-muistia, jota kilpailijat eivät pääosin tarjoa.

On vaikea kuvitella, että Daydream-valmius olisi kiinni ohjelmallisista rajoituksista, joihin muut puhelimet eivät pystyisi.


Googlelta odotetaan tietysti myös uutta omaa Nexus-laitetta, joka varmasti on Daydream-yhteensopiva. Google-pomo Clay Bavor sanoikin Road to VR:lle, että VR-fanien kannattaa odottaa muutama kuukausi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja