Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussalta hyviä uutisia faneille – Kutsujärjestelmä loppuu

Manu Pitkänen

OnePlussalta hyviä uutisia faneille – Kutsujärjestelmä loppuu
Pari vuotta sitten OnePlus yllätti puhelinharrastajat totaalisesti esittelemällä äärimmäisen edulliseksi viilatun high-end-älypuhelimen. "Lippulaivapuhelimien tappajaksi" kutsutun puhelimen heikkoutena oli kuitenkin vaikea saatavuus.

Oikeuden ostaa OnePlussan puhelimia sai vain kutsusta ja näitä kutsuja saattoi joutua odottamaan pitkäänkin. Kutsujen saatavuus oli varsinkin alkuvaiheessa monille tuskastuttavan alhaisella tasolla, mutta toisaalta sen ansiosta OnePlus onnistui rakentamaan varsin onnistuneen viraalikampanjan tuotteelleen.

Varsinainen syy hankalaan kaupittelumalliin lienee kuitenkin se, että OnePlussalla ei ollut kykyä ennakoida kysyntää eikä se halunnut ottaa riskiä, että puhelimia jäisi varastoihin makaamaan. Riski toimii myös toisinpäin, eli puhelimia voitaisiin valmistaa kysyntään nähden liian vähän ja ostajaehdokkaat voisivat toimitusaikojen pidentyessä päätyä hankkimaan toisen puhelimen.

Nyt yhtiö on kuitenkin kasvanut ja oppinut varastonhallintaa sen verran, että se aikoo myydä kesäkuun 14. päivänä esiteltävää OnePlus 3:a heti kaikille halukkaille ilman kutsujärjestelmää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja