Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA selvittää pörssilistautumista – Pääomistajan tahto toteutuu vihdoin?

Manu Pitkänen

DNA selvittää pörssilistautumista – Pääomistajan tahto toteutuu vihdoin?
DNA:n hallitus käynnistänyt strategisen selvitystyön, "jonka tavoitteena on varmistaa, että edellytykset yhtiön liiketoiminnan myönteiseksi kehitykseksi säilyvät jatkossakin". Käytännössä selvitystyö tarkoittaa sitä, että hallitus selvittää mahdollisuuksia listautua esimerkiksi pörssiin.

Jo kesällä 2013 DNA selvitti mahdollisuuksia laajentaa yhtiön omistuspohjaa joko myymällä omistusosuuksia pääomasijoittajille tai listautumalla pörssiin. Kumpikaan vaihtoehdoista ei toteutunut, mutta myöhemmin syksyllä DNA:n suurin omistaja Finda Oy kasvatti omistusosuuttaan 39 prosenttiin ostamalla KPY Sijoitus Oy:n DNA-osakkeet.

Tänään julkaistussa tiedotteessa DNA mainitsee selvitystyön yhtenä tarkoituksena olevan kartoittaa pörssilistautumisen mahdollisuutta. Selvitystyön piiriin voi siis kuulua toisenlaisia muutoksia omistuspohjaan, mutta näistä vaihtoehdoista ei mainittu tiedotteessa mitään.

Vuonna 2014 DNA:n hallituksen puheenjohtaja ja yhtiön pääomistaja Finda Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Leino totesi DNA:n tarkoituksena olevan listautuminen "jollakin aikavälillä". Listautumista on siis mietitty pitkään ja nykyiset omistajat ovat odottaneet sopivaa hetkeä. DNA teki viime vuonna historiansa parhaan liiketuloksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.