Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook lopetti notifikaatiosovelluksensa

Puhelinvertailu

Facebook lopetti notifikaatiosovelluksensa
Facebook esitteli viime marraskuussa ilmoitussovellus Notifyn. Nyt yhtiö on päättänyt lopettaa sovelluksen, kertoo GSM Arena.

Notify oli nimensä mukaisesti tarkoitettu notifikaatioiden eli ilmoitusten hallintaan. Sovelluksen suosio ei ole ollut kovinkaan suurta. Facebookin kaltaiselle jätille vain kymmenien tuhansien latausmäärät ovat varmasti pettymys.

Sovelluksen ominaisuuksia tullaan kuitenkin jatkossakin näkemään. Yhtiön mukaan Notify integroidaan yhtiön muihin sovelluksiin, joihin lukeutuu mm. Messenger. Notify poistuu siis Applen App Storesta lähitulevaisuudessa, jos sitä jo ei ole tehnyt.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja