Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan yllätys pilattu – Uutuuspuhelin vuoti nettiin

Manu Pitkänen

OnePlussan yllätys pilattu – Uutuuspuhelin vuoti nettiin
OnePlus esittelee kolmannen sukupolven lippulaivapuhelimensa kesäkuun 13. päivänä, mutta käytännössä kaikki kiinnostava tieto laitteesta on jo vuotanut nettiin.

Oppomart-verkkokaupan sivuille ilemstynyt OnePlus 3 näyttää sivuilla olevien kuvien perusteella varsin paljon HTC:n One M9 -älypuhelimelta antennijuovien, metallisen rakenteen ja neliskanttisen kameran ansiosta. Puhelimesta on tosin jo aikaisemmin vuotanut kuvia, joten mikään täysi yllätys laitteen ulkonäkö ei ole asiaa tarkemmin kevään aikana seuranneille.

Kuvien lisäksi verkkokauppa paljasti tuotesivuillaan puhelimen hinnan sekä tekniset tiedot.

OnePlussan 369 dollaria maksava lippulaivapuhelin perustuu Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriin ja suorituskyvystä huolehditaan myös neljän tai kuuden gigatavun käyttömuistin avulla. Kamerana käytetään Sonyn 16 megapikselin IMX298-kennoa, joka löytyi esimerkiksi Huawein Mate 8 -älypuhelimesta. Takakamera on myös optisesti vakautettu. Edestä löytyy 5,5 tuuman Full HD -näyttö ja kahdeksan megapikselin kamera. Virtaa syötetään kookkaan 3650 milliampeerintunnin akun avulla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja