Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

VLC sai suuren päivityksen Androidilla

Puhelinvertailu

VLC sai suuren päivityksen Androidilla
Yksi kaikkien aikojen suosituimmista mediasoitinsovelluksista on saanut ison päivityksen. VLC:n Android-versio on päivittynyt versioon 2.0 ja tuo mukanaan uusia ominaisuuksia.

Pitkään beetatestauksessa olleen 2.0-version kenties tärkein uudistus on verkkolaitteiden selaaminen. VLC mahdollistaa nyt tiedostojen toistamisen verkkojaoista ja tuettujen protokollien listalla on muun muassa UPnP, NFS, FTP, SFTP sekä Windows-jaot.

Sovellukseen on nyt integroitu myös sekä tavallinen Android-näkymä että Android TV -sovelluksesta tuttu ulkoasu. Käyttöliittymän vaihto onnistuu helposti asetuksista.

Lisäksi uudistuksiin kuuluu suorituskykyparannuksia, bugikorjauksia sekä paremmat ilmoitukset. Mikäli uusi versio ei vielä näy Google Playssä, niin voit hakea sen täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja