Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensi vuonna ne tulevat: Samsung aikoo julkaista taittuvanäyttöisen puhelimen

Manu Pitkänen

Ensi vuonna ne tulevat: Samsung aikoo julkaista taittuvanäyttöisen puhelimen
Samsung suunnittelee kahden taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisua, kertoo Bloomberg. Uutistoimiston mukaan mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, voitaisiin puhelimet tuoda markkinoille jo vuoden 2017 aikana.

Puhelimista toinen muistuttaa Bloombergin mukaan simpukkapuhelinta eli laitteen voi taittaa keskeltä pienempään kokoon. Täysin vapaasti taivuteltavaa puhelinta Samsungilta tuskin on vielä tulossa, sillä se vaatisi näytön lisäksi kaiken muunkin elektroniikan joustavoittamista. Toisessa puhelimessa on vuorostaan normaalitilassa viiden tuuman näyttö, mutta näytön voi tarvittaessa levittää, jolloin laitteen näytön koko kasvaa kahdeksaan tuumaan.

Project Valley -nimellä tunnettu taittuvanäyttöisten puhelinten hankkeen tuotoksia voidaan nähdä jo ensi vuoden MWC-messuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja