>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kiittää Android N:n nimiehdotuksista

Puhelinvertailu

Google kiittää Android N:n nimiehdotuksista
Google kertoi I/O-tapahtumassa, että se ottaa vastaan ehdotuksia tulevan Android-version nimeksi. Aiemmat Android-versiot ovat kantaneet kaikenlaisten herkkujen nimiä, mutta ilmeisesti Nutella ei ollutkaan varmistanut paikkaa seuraavana Android-versiona – ainakaan vielä.

Androidin virallinen Twitter-tili on nyt twiitannut ja jakanut videon, jolla se kiittää kaikkia nimiehdotuksia antaneita. Tälläkin kertaa ilmeisesti haetaan makeaa herkkua, mutta kenties muukin syötävä voi voittaa. Videossa vilahtavat nimittäin mm. nimet Naan ja Nachos.

Nyt yhtiö on vetäytynyt pohtimaan nimeä ja paljastaa sen twiitin mukaan "muutaman viikon kuluttua". Video kiteyttää nimittämisprosessin hyvin yhteen tekijään, voittaneen nimen ehdottaja voi olla kuka tahansa.

Mikä on oma ehdotuksesi?
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.