Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hakkeri kokeili: Androidin käyttö onnistuu iPhonellakin

Manu Pitkänen

Hakkeri kokeili: Androidin käyttö onnistuu iPhonellakin
Tendigin teknologiajohtaja Nick Lee tykkää kokeilla uusia asioita ja kokeilla käyttöjärjestelmiä laitteistoissa, joissa niiden ei ole tarkoitettu edes toimivan. Lee kokeili aiemmin Windows 95:n käyttöä Apple Watchissa ja nyt hän esitteli miten Androidia voi käyttää iPhonella.

Todellisuudessa Lee ei asentanut Androidia iPhoneen ja käyttänyt sitä "natiivisti", vaan hän rakensi pienen Android-kehitysalustan, jonka hän liitti iPhoneen. Tendigin sovelluksen kautta hän sitten käytti laitteistoalustalla pyörivää Androidia. iPhone ei siis suorita Androidia, vaan tarjoaa lähinnä näytön ja kosketussensorin rakennetulle ulkoiselle laitteistolle.

Kyseessä on kuitenkin ihan hauskan näköinen projekti, kuten alla olevasta videosta näkee.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.