Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinder pyyhkäisee alaikäiset pois palvelustaan

Manu Pitkänen

Tinder pyyhkäisee alaikäiset pois palvelustaan
Tinder on päättänyt estää alaikäisiltä pääsyn suosittuun deittipalveluun. Kumppanin haku onnistuu jatkossa vain mikäli on täyttänyt 18 vuotta.

Tähän asti palvelua ovat voineet käyttää myös 13–17-vuotiaat, mutta he pystyivät "mätsäämään" vain toisten alaikäisten kanssa. Täysi-ikäisiä ei siis päästetty keskusteluyhteyteen alaikäisten kanssa. Tinderin kannanoton mukaan se haluaa toimia aiempaa vastuullisemmin ja kieltää sen takia alaikäisiltä oikeuden käyttää palvelua.

Tiukentuvilla ehdoilla on tietysti vaikutusta Tinderin käyttäjämääriin, mutta palvelun mukaan sen käyttäjäkunta on jo nyt suurimmaksi osaksi täysi-ikäisiä. Alle 18-vuotiaiden käyttäjien osuus on alle kolme prosenttia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.