YouTube-sensaatio esitteli ranteen ympärille taipuvaa konseptilaitetta

Puhelinvertailu

YouTube-sensaatio esitteli ranteen ympärille taipuvaa konseptilaitetta
Lenovon tänään järjestämässä Tech World -tapahtumassa parrasvaloissa olivat Ashton Kutcherin lisäksi pääasissa Phab 2 Pro sekä Moto Z -älypuhelimet. Yhtiö kuitenkin puhui paljon myös pilvipalveluista ja esitteli jopa erikoisia konseptilaitteita.

Konseptilaitteet oli annettu YouTube-sensaatio Meghan McCarthyn käsiin &ndahs; itseasissa toinen niistä käsivarren ympärille. McCarthylla oli esiteltävänä kaksi laitetta, jotka eivät ole tulossa kuluttajamarkkinoille vielä, mutta edustavat taittuvien näyttöjen huippua, kerrottiin Lenovolta.

Toinen niistä oli puhelin, joka taipuu ranteen ympärille ja toinen puolestaan tabletti, joka taittuu kahtia pienemmäksi laitteeksi vaikkapa puheluita varten.

Yhtiöstä ei kerrottu sen kummemmin onko näyttöteknologia todella omaa tekoa vai kenties esimerkiksi kilpailijoiden taidonnäyte. Jälkimmäiseen viittaisi kommentit, joiden mukaan Lenovolle tämän kaltaiset konseptit kertovat enemmän laitteen sisuksista kuin taipuvista näytöistä. Tietysti näytön lisäksi kaikki muukin laitteessa täytyy olla taipuvaa.




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.