Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube-sensaatio esitteli ranteen ympärille taipuvaa konseptilaitetta

Puhelinvertailu

YouTube-sensaatio esitteli ranteen ympärille taipuvaa konseptilaitetta
Lenovon tänään järjestämässä Tech World -tapahtumassa parrasvaloissa olivat Ashton Kutcherin lisäksi pääasissa Phab 2 Pro sekä Moto Z -älypuhelimet. Yhtiö kuitenkin puhui paljon myös pilvipalveluista ja esitteli jopa erikoisia konseptilaitteita.

Konseptilaitteet oli annettu YouTube-sensaatio Meghan McCarthyn käsiin &ndahs; itseasissa toinen niistä käsivarren ympärille. McCarthylla oli esiteltävänä kaksi laitetta, jotka eivät ole tulossa kuluttajamarkkinoille vielä, mutta edustavat taittuvien näyttöjen huippua, kerrottiin Lenovolta.
Toinen niistä oli puhelin, joka taipuu ranteen ympärille ja toinen puolestaan tabletti, joka taittuu kahtia pienemmäksi laitteeksi vaikkapa puheluita varten.

Yhtiöstä ei kerrottu sen kummemmin onko näyttöteknologia todella omaa tekoa vai kenties esimerkiksi kilpailijoiden taidonnäyte. Jälkimmäiseen viittaisi kommentit, joiden mukaan Lenovolle tämän kaltaiset konseptit kertovat enemmän laitteen sisuksista kuin taipuvista näytöistä. Tietysti näytön lisäksi kaikki muukin laitteessa täytyy olla taipuvaa.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja