Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple voi yllättää: Suunnittelee iPhonen viestisovelluksesta Android-versiota

Manu Pitkänen

Apple voi yllättää: Suunnittelee iPhonen viestisovelluksesta Android-versiota
Apple saattaa esitellä ensi viikolla pidettävän WWDC-kehittäjätapahtuman avajaisissa iPhone-käyttäjien suosiman iMessage-pikaviestipalvelun Android-sovelluksen. Asiasta kertoi sisäpiirilähteiden pohjalta MacDailyNews, jolle ei ole kertynyt erityistä mainetta luotettavien Apple-huhujen lähteenä.

Laitemyynnin takkuillessa Apple on alkanut panostaa entistä tarmokkaammin juuri palvelusektoriin, mistä osoituksena esimerkiksi viime vuoden lopulla julkaistu Apple Musicin Android-sovellus. Apple Music on kuukausimaksullinen palvelu, joten on helppo ymmärtää miksi Apple halusi lanseerata sen Androidille.

Pikaviestipalvelut eivät kuitenkaan ole perinteisesti olleet suuria liikevaihtolähteitä, joten Applen motiivit julkaista iMessage Androidille ei ole ainakaan ulkopuolisen näkökulmasta aivan yhtä selvät. Voi tietysti olla, että Apple aikoo tarjota iMessagea Android-käyttäjille kuukausi- tai vuosimaksullisena palveluna. Applen on huhuttu suunnittelevan myös Apple Pay -rahasiirtojen lisäämistä iMessageen, mikä voisi olla hyvä syy julkaista palvelu myös Androidille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja