Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n uusi värivaihtoehto ja Gear 360 -kamera saapuivat Suomeen

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n uusi värivaihtoehto ja Gear 360 -kamera saapuivat Suomeen
Samsungin aiemmin keväällä esittelemä pinkki värivaihtoehto Galaxy S7:stä ja Galaxy S7 edgestä on tullut saataville myös Suomessa.

Pink Gold -värivaihtoehto on saatavilla sekä Galaxy S7:lle (749 euroa) että Galaxy S7 edgelle (849 euroa). Aiemmin tarjolle ovat tulleet musta ja kultainen värivaihtoehto. Apple alkoi tarjota samankaltaista punakultaista värivaihtoehtoa iPhonesta jo viime vuoden syksyllä. Esimerkki lienee rohkaissut myös Samsungia kokeilemaan uutta väriä.

Tänään Suomessa alkoi myös Gear 360 -kameran myynti. Aivan kuten kameran nimestä voi päätellä, on se tarkoitettu 360-asteisten videoiden kuvaamiseen. Kameralla otettuja kuvia tai videoita voi katsella esimerkiksi Gear VR -lasien avulla. Gear 360 -kameran suositushinta on 399 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja