Apple paljastaa salaisuuksiaan: Seuraa WWDC:tä täältä

Manu Pitkänen

Apple paljastaa salaisuuksiaan: Seuraa WWDC:tä täältä
Vuoden odotetuimpiin mobiilialan tapahtumiin lukeutuvan WWDC:n avajaisesitelmä alkaa tänään kello 20.00 Suomen aikaa. Applen vuosittaisessa kehittäjätapahtumassa paljastetaan yhtiön iOS-mobiilikäyttöjärjestelmän uusimman version ominaisuudet ja päivitetään Mac-tietokoneiden OS X -käyttöjärjestelmän kuulumiset.

Applen odotetaan antavan paljon lava-aikaa myös Siri-puheavustajalle, joka on tähän asti ollut saatavilla vain iOS:lle ja siihen perustuville muille ohjelmistoalustoille, mutta sen odotetaan laajenevan nyt myös OS X:lle. Huhuissa on puhuttu myös, että Touch ID -kirjautuminen ja Apple Pay olisivat myös tulossa OS X:lle.

WWDC:ssä on perinteisesti keskitytty ohjelmistoihin ja palveluihin, mutta aina silloin tällöin siellä on nähty myös laitejulkistuksia. Apple voi käyttää tapahtumaa hyväksi esittelemällä uusia Macbook-kannettavia. Mobiililaitteiden osalta uutisia saatanee vasta lähempänä vuoden loppua.

WWDC:tä voi seurata iOS- ja OS X -laitteilla Safarin kautta. Edellinen linkki toimii myös Windows 10 -käyttäjillä, kunhan selaimena on vain Microsoft Edge.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Motorola Moto E32s – hinta laskenut -18%

Motorola Moto E32s
129 € CDON
134 € Proshop
154 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.