Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple paljastaa salaisuuksiaan: Seuraa WWDC:tä täältä

Manu Pitkänen

Apple paljastaa salaisuuksiaan: Seuraa WWDC:tä täältä
Vuoden odotetuimpiin mobiilialan tapahtumiin lukeutuvan WWDC:n avajaisesitelmä alkaa tänään kello 20.00 Suomen aikaa. Applen vuosittaisessa kehittäjätapahtumassa paljastetaan yhtiön iOS-mobiilikäyttöjärjestelmän uusimman version ominaisuudet ja päivitetään Mac-tietokoneiden OS X -käyttöjärjestelmän kuulumiset.

Applen odotetaan antavan paljon lava-aikaa myös Siri-puheavustajalle, joka on tähän asti ollut saatavilla vain iOS:lle ja siihen perustuville muille ohjelmistoalustoille, mutta sen odotetaan laajenevan nyt myös OS X:lle. Huhuissa on puhuttu myös, että Touch ID -kirjautuminen ja Apple Pay olisivat myös tulossa OS X:lle.

WWDC:ssä on perinteisesti keskitytty ohjelmistoihin ja palveluihin, mutta aina silloin tällöin siellä on nähty myös laitejulkistuksia. Apple voi käyttää tapahtumaa hyväksi esittelemällä uusia Macbook-kannettavia. Mobiililaitteiden osalta uutisia saatanee vasta lähempänä vuoden loppua.

WWDC:tä voi seurata iOS- ja OS X -laitteilla Safarin kautta. Edellinen linkki toimii myös Windows 10 -käyttäjillä, kunhan selaimena on vain Microsoft Edge.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.