Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pizzeriaketju testaa uutta tekniikkaa – Jäljittää älypuhelimia tilausten valmistamisen takia

Manu Pitkänen

Pizzeriaketju testaa uutta tekniikkaa – Jäljittää älypuhelimia tilausten valmistamisen takia
Älypuhelimet ovat lyhyessä ajassa muokanneet työtapoja, markkinointia ja myyntiä, mutta myös yritysten liiketoimintatavat ovat uudistuneet muutosten myötä. Tulevaisuudessa pikaruokaravintoloidenkin toimintatavat voivat muuttua.

Domino'sin mukaan noin puolet sen tilauksista noudetaan ravintolasta ja syödään kotona. Tämä aiheuttaa ongelmia tilauksen valmistamisen ajoitukseen: miten varmistutaan siitä, että pizzaa ei mene liian aikaisin uuniin, jolloin ruoka voisi ehtii jäähtyä jo ennen kuin se luovutetaan asiakkaalle. Domino's on päättänyt kokeilla GPS-jäljitystä, jossa noutotilausten valmistus aloitetaan vasta siinä vaiheessa, kun asiakas on tarpeeksi lähellä ravintolaa.

Testattava järjestelmä perustuu älypuhelimien lähettämään paikkatietodataan, joten toimintaperiaate vaatii toimiakseen puhelimeen asennetun Domino's-sovelluksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja